Den Hoed Horecagroothandel

Den Hoed Horecagroothandel is als eenmanszaak ontstaan en is uitgegroeid tot een vennootschap onder firma (v.o.f.) naar een B.V. Wat is de leidraad bij de bedrijfsuitoefening?

Missie:

Ons bedrijf wil als zelfstandige horecagroothandel een belangrijke speler zijn. Ons bedrijf wil optimaal inspelen op de wensen van de klant. De klanten zijn horecaondernemingen in het Zuiden van Nederland en het Noorden van België. Zie hiertoe ook het landkaartje met ons werkgebied. We richten ons daarbij vooral op de buitenlandse restaurants. Daarbij wil ons bedrijf de tevredenheid van het personeel nog verder vergroten.

Visie:

We onderscheiden ons door klantgericht te werken. Dit komt tot uiting in een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. We leveren goede producten voor een nette prijs. Dit doen we door scherp in te kopen, proactief de bestellingen van de klant te noteren en deze bestellingen tijdig en correct te bezorgen op de afgesproken plaats. Als horecagroothandel willen we een totaalpakket aanbieden. We vinden het belangrijk dat ons personeel meedenkt met de koers van ons bedrijf.

Doelstelling voor de komende jaren:

– Het vasthouden van de klantgerichte werkwijze.
– Het realiseren van een gecontroleerde groei.
– Een stabiele werksituatie voor ons personeel.